Gietvloer Assendelft

Gietvloer in Assendelft laten leggen? Dan wilt u natuurlijk dat dit door een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf gebeurt. Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn specialist in alle soorten gietvloeren voor particuliere en zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze diensten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens worden gebruikt voor dragende vloeren. Een groot voordeel van een gietvloer is dat deze niet met een machine hoeft worden gladgestreken. Bovendien is de vloer volledig naadloos en heeft het weinig onderhoud nodig.

gietvloer assendelft

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is al uitgebreider geworden. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten en vaardigheden. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten gietvloeren:

gietvloer assendelft woonkamer

Wat zijn de kosten voor een gietvloer in Assendelft?

De kosten voor een gietvloer in Assendelft zijn verschillend. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters en het type gietvloer. Verder weegt de ondergrond ook mee bij de totaal prijs. Voor een prijs op maat kunt u het beste een offerte aanvragen.

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het prettige van een gegoten vloer, is dat deze vrijwel overal gelegd kan worden. Daarom is het steeds vaker terug te zien in woningen. Zo is het bijvoorbeeld toepasbaar op de volgende plekken:

Gietvloer Assendelft: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is namelijk onze zorg. Wij leveren alleen kwaliteit af. Ook maken wij altijd eerst een offerte op maat. U kunt dan op uw gemak de voorwaarden rustig doornemen. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook vrijblijvend eens langskomen in onze showroom. Hier kunt u alles op het gebied van gietvloeren én wandafwerking met eigen ogen bewonderen.

Voordelen van een gietvloer in Assendelft

Een gegoten vloer heeft verschillende voordelen. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden:

  • De vloer is volledig naadloos
  • Gemakkelijk onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • De vloer werkt geluiddempend
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • De vloer is beschikbaar in diverse soorten en kleuren
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
gietvloer keuken purmerend

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Assendelft? Dan kunt u hier heel lang van genieten, want deze gaat zo’n 30 jaar mee. Het is dus wel belangrijk om goed te bedenken welke kleur u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer gelegd?

Om de gietvloer bij u thuis in Assendelft te kunnen leggen, zijn er een paar stappen nodig. Om te beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd. Zo hecht de vloer goed. Vervolgens kan de vloer worden aangebracht. De droogtijd is per gietvloer verschillend.

Ons werkgebied

Wij leggen niet alleen gietvloeren aan in Assendelft, maar ook in de volgende plaatsen:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer Assendelft: Direct contact

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Assendelft te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.