Gietvloer in de badkamer

Wilt u een gietvloer in de badkamer te leggen? Dan bent u bij RC Vloeren aan het juiste adres. Lees hier alles over een gietvloer in de badkamer, zoals de voordelen en de kosten!

gietvloer geplaatst in een badkamer

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een gladde vloer en is naadloos. De vloer is waterdicht, makkelijk te onderhouden en heeft een hele luxe uitstraling. Een gietvloer heeft een mooie betonlook en is te combineren met vloerverwarming. Een gegoten vloer is dus perfect voor het laten leggen in de badkamer.

Toepassingen

In de badkamer kunnen verschillende soorten gegoten vloeren worden toegepast. Wij geven u een aantal voorbeelden:

Voordelen van een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer heeft vele voordelen in tegenstelling tot andere badkamer vloeren. Zo is deze makkelijk te onderhouden en is het waterdicht. Daarnaast is deze vloer ook slijtvast en heeft een hele moderne uitstraling. Wij lichten deze voordelen kort even toe.

Makkelijk te onderhouden

Een gietvloer in de badkamer is makkelijk te onderhouden. Deze is namelijk naadloos. Hierdoor is het eenvoudig om vuil weg te halen en kan het dus niet achterblijven tussen de voegen. De vloer kunt u dus gemakkelijk schoonmaken met een dweil of een stofzuiger.

grijze gietvloer geplaatst in een badkamer

Slijtvast & waterdicht

Een gietvloer is voorzien van een sterke coating, of laag. Hierdoor gaat uw badkamer vloer jarenlang mee. Daarnaast is een gietvloer ook waterdicht. Dit is natuurlijk zeer belangrijk in de badkamer, want hier komt u veel in aanraking met water van bijvoorbeeld de douche, kraan of bad. Doordat deze gietvloer waterdicht is, hoeft u zich dus geen zorgen te maken wanneer er water op de vloer ligt.

Strakke en moderne uitstraling

Het is mogelijk om in de badkamer de vloeren en de wanden in hetzelfde materiaal te bekleden. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is een gietvloer ook beschikbaar in allerlei kleuren. Het is dus mogelijk om de vloer van uw badkamer naar eigen voorkeur een kleur te geven en hierdoor kunt u een badkamer creëren met een luxe en levendige uitstraling.

Wat zijn de kosten voor het leggen van een gietvloer in de badkamer?

De prijs voor het leggen van een gietvloer in uw badkamer is vooraf lastig te bepalen. Er zijn namelijk een aantal factoren die deze prijs bepalen. Een voorbeeld hiervan is het aantal vierkante meters en de materialen. Om een beter beeld te krijgen van uw wensen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen voor een gietvloer in de badkamer?

Bent u van plan om een gietvloer in de badkamer aan te leggen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U kunt ook contact met ons opnemen indien u meer behoefte heeft aan informatie.