Cementgebonden gietvloer

Vrijblijvende offerte

Cementgebonden gietvloer laten leggen? Dan bent u bij RC Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van alle soorten gietvloeren. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor een cement gietvloer of lees gerust verder.

Wat is een cementgebonden gietvloer?

Een cementgebonden gietvloer is een gietvloer die een betonlook uitstraling heeft. De ruwe look van beton is er nu ook eindelijk voor de woonkamer, winkel en zelfs een kantoor. Het is voor alle mogelijkheden op dit moment enorm populair. Dit komt, omdat het een industriële look heeft en ook nog eens makkelijk schoon te houden is. Wij van RC Vloeren bieden je deze levendige vloeren aan die in elke woonstijl passen.

Cementgebonden gietvloer prijs

De prijs voor een cementgietvloer is vooraf lastig te bepalen. Dit komt, omdat de prijs wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Om te beginnen is het aantal vierkante meters natuurlijk een belangrijk onderdeel voor het bepalen van de prijs. Daarnaast heb je nog te maken met de dikte en de kleur van de cement gietvloer. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een gratis offerte voor u kunnen maken.

Voordelen cement gietvloer

Een cementgebonden gietvloer heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren. Wanneer je voor een cementgietvloer in je woning kiest, dan profiteer je van onder andere de volgende voordelen:

  • Volledig naadloos
  • Zwaar belastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam bij normaal gebruik
  • Afwerking op maat
  • Keuze uit een groot kleuren assortiment
  • Duurzaam bij normaal gebruik
  • Minimale dikte 4 mm
cementgietvloer

De droogtijd van een cementgebonden gietvloer

Een gegoten vloer moet ongeveer 3 tot 5 dagen drogen. Iedere laag moet namelijk om de beurt worden aangebracht en deze moet steeds drogen. Daarom duurt het volledige proces ongeveer een anderhalve week.

Cementgietvloer laten leggen?

Wilt u een cement gietvloer laten leggen? Dan kiest u natuurlijk voor RC Vloeren. Wij zijn een vakkundig en ervaren bedrijf op het gebied van gietvloeren leggen. Neem direct contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Recent gerealiseerde projecten