Gietvloer keuken

Gietvloer in keuken laten leggen? Deze wordt hier steeds vaker toegepast. Een gietvloer is op dit moment enorm populair in woningen en kantoren, vandaar dat je deze vloer dan ook steeds vaker terug ziet. Vraag vrijblijvend een offerte aan om een gietvloer in uw keuken te laten leggen.

gietvloer geplaatst in de keuken van een woning

Welke gietvloeren kunnen er toegepast worden in de keuken?

In de keuken kunnen er verschillende gegoten vloeren worden toegepast. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een gietvloer in zijn natuurlijk per woning verschillend. De vloer van een keuken heeft bij iedere woning weer een andere afmeting. Ook de ondergrond en de soort gietvloer  zijn bepalend voor de kosten. Voor een prijs op maat kunt u het beste vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

Wat zijn de voordelen?

Een gietvloer plaatsen in de keuken biedt enorm veel voordelen. Vandaar dat deze ook steeds vaker wordt toegepast in woningen. We hebben alle voordelen voor u op een rij gezet.

  • Waterdicht
  • Slijtvast & Stootvast
  • Ontzettend hygiënisch
  • Makkelijk te onderhouden
  • Enorm flexibel en comfortabel
  • Een gietvloer is in diverse kleuren toepasbaar
  • Is te combineren met vloerverwarming

Meer informatie over een gietvloer in de keuken?

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over een gietvloer? Neem dan contact met ons op of doe direct een gratis offerteaanvraag. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en wensen, zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Ook heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken om alle vloeren eens te bekijken in onze showroom!

Recent gerealiseerde Gietvloer keuken projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan