Showroom afspraak

Minerale gietvloer

Minerale gietvloer laten leggen? Dan bent u bij RC Vloeren op de juiste plaats. Wij zijn de specialist op het gebied van gietvloer. Een minerale gietvloer is gemaakt van minerale materialen. Door het gebruik van deze materialen wordt de vloer zeer slijtvast en stevig. Wanneer de gietvloer is gelegd wordt deze nog afgewerkt met een primer, zodat deze nog lang een mooie uitstraling zal hebben. Lees hier alles over de mogelijkheden en prijzen of neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

minerale gietvloer

De mogelijkheden

Het prettige van deze vloer is dat deze bijna door de hele woning gelegd kan worden. Zo kunt u deze volledig naadloos leggen in de woonkamer, keuken, hal en schuur. Het kan bovendien gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit is natuurlijk heel fijn in uw woonkamer. Eigenlijk is de badkamer de enige plek waar deze niet geschikt. Indien u hier een vloer wilt laten leggen, kunt u eens onze PU gietvloer bekijken.

Voordelen van een minerale gietvloer

Een gietvloer van mineralen heeft vele voordelen voor uw woning. Wij zetten er graag een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van deze vloer:

  • Volledig naadloos
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Zeer slijtvast en stevig
  • Blijft zeer lang mooi
  • Lange levensduur
  • Toepasbaar op diverse plekken
  • Kan worden gecombineerd met vloerverwarming

Droogtijd van gietvloer

Een gegoten vloer heeft een droogtijd van ongeveer 3 tot 5 dagen. Iedere laag moet namelijk om de beurt worden aangebracht en deze moet steeds drogen. Daarom duurt het volledige proces ongeveer een anderhalve week in totaal.

Kosten van een minerale gietvloer

De kosten van een minerale gietvloer zijn lastig te bepalen zonder enige informatie. De prijs hangt namelijk af van een aantal factoren, zoals het aantal vierkante meters en de plaats waar de vloer gelegd wordt. Wilt u de prijs van een gietvloer van mineralen weten? Dan kunt u het beste een offerteaanvraag doen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij de mogelijke kosten voor u uitrekenen.

Minerale gietvloer leggen?

Wilt u een minerale gietvloer laten leggen in uw woning? Dan bent u bij RC Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten gietvloeren, waaronder ook minerale vloeren. Direct meer informatie of een prijs op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.