Gietvloer toilet

Gietvloer in toilet laten leggen? RC Vloeren is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van gietvloeren. Lees hier alles over de voordelen, prijzen en mogelijkheden.

Wat is een gietvloer?

Een gegoten vloer is een vloer die op een dragende vloer wordt gelegd. Deze afwerklaag bestaat uit kunststof. Dit is bijvoorbeeld epoxy of polyurethaan. Deze vloer heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Een gietvloer is naadloos en daardoor is deze heel makkelijk schoon te maken. Deze is daarom heel handig voor in het toilet.

Voordelen van gietvloer in toilet

Een gietvloer in het toilet heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van deze vloer:

  • Onderhoudsvriendelijk: Doordat deze vloer naadloos is, kunt u het gemakkelijk schoon maken. Een dweil is in de meeste gevallen al genoeg.
  • Sterk: Een gegoten vloer is heel sterk en stootvast. Dit is in iedere ruimte zeer voordelig.
  • Uniek: Deze vloer is verkrijgbaar in allerlei combinaties en kleuren. Hierdoor kunt u de vloer dus naar eigen voorkeur aanpassen en uniek maken.
  • Levensduur: Een gietvloer is duurzaam. Deze kan namelijk wel tientallen jaren meegaan.
  • Waterafstotend: In het toilet kan er gemakkelijk water komen. Door bijvoorbeeld de wc of de kraan. Deze vloer is waterafstotend en daarom kan het niet in de vloer trekken.

Toepassingen

In het toilet kunt u verschillende gietvloeren toepassen, bijvoorbeeld:

Kosten gietvloer in toilet

De prijs van een gietvloer is vooraf lastig te bepalen. Deze is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en natuurlijk het aantal vierkante meters van uw toilet. Om de kosten zo nauwkeurig mogelijk vast te kunnen stellen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een beter beeld krijgen van uw wensen en hierdoor kunnen wij een prijs op maat maken.

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer in toilet laten leggen?

Bent u van plan om een gietvloer in uw toilet aan te leggen? Dan bent u bij RC Vloeren op het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van gietvloeren. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.