Gietvloer Alkmaar

Gietvloer in Alkmaar laten leggen? Dit wilt u natuurlijk laten doen door een vakkundig bedrijf op het gebied. Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze diensten.

gietvloer alkmaar

Wat is een gietvloer precies?

Een gietvloer is een vloer die op basis van een kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens worden gebruikt voor dragende vloeren en kan op in verschillende lagen worden gegoten. Het grote voordeel van een gietvloer is dat het niet met de machine hoeft te worden gladgestreken. De vloer is naadloos en heeft weinig onderhoud nodig.

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is enorm. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten gietvloeren in Alkmaar:

gietvloer alkmaar woonkamer

Gietvloer Alkmaar: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook vrijblijvend eens langskomen in onze showroom.

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het fijne van een gegoten vloer is dat deze vrijwel overal gelegd kan worden. Daarom is deze steeds vaker terug te zien in woningen. Zo is deze bijvoorbeeld toepasbaar op de volgende plekken in uw woning:

Wat zijn de kosten voor een gietvloer in Alkmaar?

De kosten voor een gietvloer in Alkmaar zijn verschillend. De prijs hangt af van onder andere het aantal vierkante meters en het type gietvloer. Ook de ondergrond speelt een belangrijke rol in het bepalen van de totaalprijs. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs vaststellen.

Waarom een gietvloer in Alkmaar?

  • de vloer is volledig naadloos
  • de vloer is gemakkelijk schoon te maken
  • ontzettend sterk en duurzaam
  • de vloer werkt geluiddempend
  • het heeft een brandvertragend effect
  • de vloer is in diverse kleuren beschikbaar
  • perfect voor woningen en bedrijven
gietvloer alkmaar keuken

Hoe wordt de gietvloer geplaatst?

Om de gietvloer bij u thuis in Alkmaar te kunnen plaatsen zijn de volgende stappen nodig. Om te kunnen beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is en geen oneffenheden bevat. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd Dit zorgt ervoor dat de gietvloer goed hecht. Dan is het tijd om de gietvloer zelf aan te brengen. Goed om te weten is dat de droogtijd van de gietvloer per vloer verschillend is. Het afrondingsproces is dus per vloer uniek.

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in uw woning in Alkmaar? Dan kunt u hiervan lang genieten, want gemiddeld gaat de vloer zo’n 30 jaar mee. Bedenk dus goed welke kleur u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten. Uiteraard kunnen wij hierin ook een advies geven.

Ons werkgebied

Wij leggen niet alleen gietvloeren aan in Alkmaar, maar ook in de volgende regio’s:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer Alkmaar: Direct contact

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Alkmaar te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.