Grindvloer

Vrijblijvende offerte

Een grindvloer is opgebouwd uit grind uit rivieren en met zorg gezeefd en gereinigd. Hierna wordt het riviergrind op kleur gebracht met hoogwaardige verfstoffen, zodat het zijn kleur door de jaren heen behoudt. Tijdens het aanbrengen van jouw nieuwe vloer wordt het riviergrind vermengd met een kwalitatief hoogstaande epoxyhars die de steentjes samen bindt. Vervolgens wordt dit mengsel op ambachtelijke wijze met een spaan aangebracht, door de beste vaklieden.

Riviergrind

Het riviergrind kan in 1001 kleuren en verschillende groottes worden geleverd en door het mengen van verschillende kleuren kunnen er eindeloze kleurnuances worden gecreëerd. Hiernaast is mogelijk om design kaders of logo’s aan te brengen.  Door de eindeloze variaties in ontwerpen en kleurnuances is er voor iedereen een vloer te creëren die precies aansluit op uw interieur en wensen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Grindvloer prijzen

De prijzen voor een grindvloer zijn van tevoren nooit nauwkeurig vast te leggen. We hebben natuurlijk enige informatie vooraf nodig. De prijs van een grindvloer of gietvloer hangt namelijk van een aantal factoren af. Hierbij moet u denken aan het soort grind, de dikte en natuurlijk het aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen, kunt u het beste een offerteaanvraag bij ons doen. Hierdoor krijgen we een goed beeld van uw situatie en kunnen we een prijs op maat maken voor u. Een offerte is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Voordelen grindvloer

Grindvloeren hebben zeer prettige voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Deze prachtige ‘natuurlook’ vloeren worden naadloos gelegd en kan op vrijwel iedere soort ondervloer gelegd worden. Profiteer van de volgende voordelen van een grindvloer:

 • Zeer warm
 • Ontzettend duurzaam
 • Sfeervolle uitstraling
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • Naadloze afwerking zorgt voor een op het zicht grotere woonkamer


Het grote voordeel van een grindvloer is dat deze vloeren ook buiten gelegd kunnen worden! Door een speciaal buiten bind middel beschadigd deze vloer niet onder de elementen. Dus tegen water, zon en vorst is deze vloer uitermate goed geschikt.

Overal toepasbaar

Zoals al eerder aangegeven, is het mogelijk om iedere soort vloer om te toveren tot een unieke grindondergrond. U kunt ervoor kiezen om de grindvloer thuis aan te leggen, maar deze vloer biedt zoveel meer mogelijkheden. Om een aantal voorbeelden te geven hebben wij een aantal locaties genoteerd:

 • Woonkamer
 • Keuken
 • Kantoor
 • Winkel
 • Wachtruimtes
 • Serre

Grindvloer leggen?

Wilt u een grindvloer leggen? Dan kiest u voor een vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in giet- en grindvloeren. Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zorgen altijd voor het beste resultaat, want uw vloer is onze zorg. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen voor het leggen van een grindvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uitklappen / inklappen

Recent gerealiseerde projecten