Coatingvloer

Vrijblijvende offerte

Coatingvloer laten leggen? Deze vloerafwerking is volledig waterdicht, is zeer dun, sterk en heeft een hoge kwaliteit. Daarom zie je dat deze vloer vaak wordt toegepast in onder andere fabrieken en ziekenhuizen. Coatingvloeren worden echter steeds vaker toegepast als designvloer in kantoren en andere werkgerelateerde omgevingen.

Ook zien we dat mensen er steeds vaker voor kiezen om een vloercoating te gebruiken als beschermlaag voor de huidige gietvloer in hun woning. Bijvoorbeeld een epoxy gietvloer.

Coatingvloer prijs

Naast de genoemde voordelen hierboven, heeft een deze vloer nog een bijkomend voordeel. De vloer heeft namelijk een zeer aantrekkelijke prijs t.o.v. andere gietvloeren. Dit betekent niet dat de kwaliteit van een coatingvloer minder is. Integendeel, deze zijn bijna gelijkwaardig.

De exacte prijs van een coatingvloer per m2 is natuurlijk lastig om zonder enige informatie te bepalen. Het aantal vierkante meters is een belangrijke factor voor het bepalen van de prijs. Wilt u toch meer informatie over de kosten? Dan kunt u vrijblijvend een gratis offerte bij ons aanvragen.

Hoe kan het dat een coatingvloer goedkoper is dan een gietvloer?

Het verschil in de prijs komt door de dikte van beide vloeren. Een gebruikelijke gietvloer heeft een veel hogere dikte laag nodig dan een coatingvloer. Deze heeft vloer heeft al genoeg aan een dikte tussen de 0 en 0,5 mm.

Voordelen van een coatingvloer

Een coatingvloer heeft verschillende voordelen. We zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van deze vloer:

  • Zeer duurzaam
  • Volledig naaldloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk
  • Kan worden voorzien van anti-slip
  • Voor elke toepassing een geschikt systeem
voordelen_van_een_coatingvloer
coatingvloer_prijs

Vloercoating aanbrengen

Veel mensen denken dat het aanbrengen van een coatingvloer een lang proces is. Ook dit valt enorm mee t.o.v. een gietvloer. Ook wordt een coatingvloer gerold, wilt u dit bijvoorbeeld zelf doen dan is RC vloeren ook bereidt u advies te geven en de juiste coating voor het juiste project te leveren.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen voor het leggen van een coatingvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen met 06-52210637.

Wilt u de mogelijkheden met eigen ogen bewonderen? Ook dat kan bij RC Vloeren. U bent namelijk van harte welkom in onze showroom!


Recent gerealiseerde projecten