Marmerino

Marmerino laten aanbrengen op uw wanden? Dit laat u natuurlijk doen door een vakkundig en ervaren bedrijf. Kies daarom voor RC Vloeren. Marmerino is een exclusief Italiaanse wandafwerking. Dit zorgt voor een decoratieve en unieke uitstraling. Lees hier alles over de eigenschappen, voordelen en kosten van deze wandafwerking.

Wat is marmerino?

Marmerino is een Italiaanse decoratieve wandafwerking. Het is een pure kalkpleister. Deze wandafwerking is mooi, glad en heeft een marmer uitstraling. Het is de laatste jaren zeer populair en wordt toegepast in verschillende ruimtes, zoals de badkamer en de woonkamer. Marmerino is beschikbaar in vrijwel iedere kleur. U kunt het daarom naar eigen voorkeur passend maken bij uw interieur. U kunt uw woning dus echt een unieke uitstraling geven.

Voordelen van deze wandafwerking

Deze exclusieve Italiaanse kalkpleister kan diverse voordelen hebben voor uw woning. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Waterdicht
  • Hoge kwaliteit
  • Unieke uitstraling
  • Duurzaam en ecologisch
  • In iedere ruimte toepasbaar
  • Verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren

De prijs van marmerino

De prijs voor het aanbrengen van deze wandafwerking is vooraf lastig te bepalen. De kosten van speciaal stucwerk is namelijk ieder project verschillend. Deze wordt onder andere bepaald door het aantal vierkante meters van de wanden en de ruimte waar het toegepast moet worden. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om een offerte aan te vragen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Marmerino laten aanbrengen?

Wilt u uw wanden in uw woning een echte unieke en decoratieve uitstraling geven? Dan is marmerino de perfecte keuze! U kunt kiezen uit vele kleuren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Deze is natuurlijk geheel gratis. Wilt u graag meer weten over de eigenschappen of prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer uitleg.