Gietvloer

Een gietvloer is een gegoten vloer dat bestaat uit kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Als prachtig eindresultaat, maar ook als onderlaag om een vloer te egaliseren. Het gebruikte materiaal en de techniek bepalen de afwerking. Of je nu op zoek bent naar een glad geëgaliseerde onderlaag, een robuuste vloer in een bedrijfshal of een prachtig afgewerkte microcement gietvloer in de woonkamer, bij RC Vloeren zit je goed. Bekijk hieronder onze vloertoepassingen en kies de vloer die bij je wensen past.

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een toepassing dat zeer populair is op dit moment. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten leggen wij dagelijks nieuwe gietvloeren. Dit komt, omdat een gietvloer vele voordelen heeft. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Heel makkelijk te onderhouden
  • Zijn heel stevig
  • Zeer kras- en slijtvast
  • Combineerbaar met vloerverwarming
  • Diverse kleuren toepasbaar

Soorten gietvloeren

Hieronder vindt u een compleet overzicht van alle soorten gietvloeren die we bij RC Vloeren kunnen realiseren.

Prijs gietvloer

De prijs van een gietvloer is van tevoren lastig te bepalen. De prijs van een gietvloer hangt namelijk van verschillende factoren af. Hierbij moet u denken aan de kleur, de dikte, de locatie en natuurlijk het aantal vierkante meters. Om de prijs voor een gietvloer zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen, vragen wij u om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw wensen en kunnen wij een prijs op maat maken voor u.

Gietvloer laten leggen?

Wilt u een gietvloer laten leggen door RC Vloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor een offerte op maat.

Reparatie

Ook is RC Vloeren hét adres op het gebied van gietvloer reparatie. Klik op de link voor meer informatie.