Betonstuc

Betonstuc laten aanbrengen op uw wanden? Dit laat u natuurlijk doen door een vakkundig en ervaren bedrijf. Kies daarom voor RC Vloeren. Beton ciré is een exclusieve wandafwerking voor de badkamer, keuken of woonkamer. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Lees hier alles over de eigenschappen, voordelen en kosten. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

betonstuc
Betonstuc toegepast in de badkamer

Wat is betonstuc?

Betonstuc is een andere benaming voor beton ciré. Dit is een exclusieve wandafwerking met een luxe uitstraling. Deze betonlook wandafwerking kan vrijwel overal worden toegepast. Zo kan het worden toegepast op de wanden in uw keuken, badkamer en woonkamer. Dit materiaal is zeer stootvast en is waterdicht. Dit is natuurlijk prettig wanneer u het in de badkamer of keuken laat toepassen.

Voordelen van beton ciré

Beton ciré is een cementgebonden stucsoort. Deze komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is tegenwoordig zeer populair in Nederland. Deze wandafwerking heeft diverse voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Waterdicht
  • Sterk & Slijtvast
  • Het is volledig naadloos
  • Makkelijk te onderhouden
beton ciré

Waar kan ik beton ciré toepassen?

Betonstuc kan op verschillende plekken in woningen worden toegepast. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Keuken
  • Woonkamer
  • Badkamer
  • Slaapkamer

De kosten van betonstuc

De kosten van betonstuc is zonder enige informatie natuurlijk lastig te bepalen. De prijs voor het aanbrengen van speciaal stucwerk is namelijk ieder project verschillend. Belangrijke factoren zijn bijvoorbeeld het aantal vierkante meters van de wanden en de plaats waar u het toe laat passen. Zo kunt u het bijvoorbeeld laten toepassen in de keuken, badkamer en woonkamer.

Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact opnemen. Dan kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Zo staat er geen verrassing te wachten en weet u wat de mogelijke kosten zullen zijn.

Betonstuc laten aanbrengen?

Wilt u de wanden in uw woning een echte unieke en decoratieve uitstraling geven? Dan is betonstuc de perfecte wandafwerking. U kunt beton ciré in iedere gewenste kleur laten stucen. Vraag direct een gratis offerte aan. Wilt u graag meer informatie over de eigenschappen of kosten? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!