Gietvloer Haarlem

Gietvloer in Haarlem laten leggen? Dit wilt u dan toch laten doen door een vakkundig bedrijf op het gebied van gietvloeren? Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze diensten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens worden gebruikt voor dragende vloeren. Het grote voordeel van een gietvloer is dat deze niet met de machine hoeft worden gladgestreken. Bovendien is de vloer naadloos en eenvoudig te onderhouden.

gietvloer haarlem

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is enorm. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten gietvloeren:

gietvloer haarlem woonkamer

Gietvloer Haarlem: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig bedrijf dat hard en eerlijk aan het resultaat van uw vloer werkt. Uw vloer is namelijk onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook vrijblijvend eens langskomen in onze showroom. Hier kunt u alle mogelijkheden met eigen ogen bewonderen.

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het fijne van een gegoten vloer is dat deze vrijwel overal gelegd kan worden. Daarom is deze steeds vaker terug te zien in woningen. Zo is deze bijvoorbeeld toepasbaar op de volgende plekken in uw woning:

Wat zijn de kosten voor een gietvloer in Haarlem?

De kosten voor een gietvloer in Haarlem zijn verschillend. De prijs hangt af van onder andere het aantal vierkante meters en het type gietvloer. Ook de ondergrond speelt een belangrijke rol in het bepalen van de totaalprijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat.

Voordelen van een gietvloer in Haarlem

Een gegoten vloer heeft verschillende voordelen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden:

  • De vloer is volledig naadloos
  • Makkelijk te onderhouden
  • Geluiddempend
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • Beschikbaar in allerlei kleuren en soorten
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
gietvloer haarlem keuken

Wat is de levensduur van de vloer?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Haarlem? Dan kunt u hier heel lang van genieten, want deze vloer gaat ongeveer 30 jaar mee! Het is daarom wel belangrijk om goed te bedenken welke kleur u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt een gietvloer gelegd?

Om de gietvloer bij u thuis in Haarlem te leggen, zijn er een aantal stappen vereist. Om te beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd. Hierdoor hecht de vloer goed. Daarna kan de vloer worden aangebracht. Vervolgens moet het nog een aantal dagen drogen.

Ons werkgebied

Wij leggen niet alleen gietvloeren aan in Haarlem, maar ook in de volgende regio’s:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer Haarlem: Contact opnemen

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Haarlem te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.