Geluiddempende vloer

Vrijblijvende offerte

Geluiddempende vloer laten leggen? RC Vloeren is uw ideale partner met een goede planning, een nauwkeurige prijs calculatie en veel ervaring op het gebied van vloeren leggen. Deze vloeren dempen het geluid en het isoleert. Lees hier alles over de mogelijkheden, de voordelen en de prijs van een geluiddempende vloer.

vloer die geluid dempt

Waar kunt u deze vloer laten toepassen?

Het fijne van deze vloeren, is dat deze vrijwel overal geplaatst kan worden. Daarom zie je het steeds vaker terug bij mensen in woningen. Zo kun je het op de volgende plekken toepassen:

  • Slaapkamer
  • Kantoor
  • Hal
  • Woonkamer

voordelen_van_een_geluiddempende_vloer

De voordelen van een geluiddempende vloer

Het is natuurlijk zeer vervelend wanneer je iedere voetstap van de buurman in huis hoort, maar het is ook heel irritant wanneer je je eigen voetstappen constant hoort. Dit maakt namelijk veel lawaai. Een vloer dat geluid dempt, is hiervoor de oplossing. Hierdoor wordt het geluid gereduceerd, waardoor je hier minder last van hebt.

Bovendien hebben deze vloeren ook een prachtige uitstraling. Er zijn vele designs en kleuren mogelijk, waardoor u de vloer naar eigen smaak kunt bepalen. Zo kunt u het dus echt passend maken bij uw interieur.

Kosten geluiddempende vloer

De kosten van een geluiddempende vloer zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, het materiaal en de plaats waar de vloer gelegd moet worden. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

kosten_geluiddempende_vloer

Geluiddempende vloer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen van een gietvloer dat het geluid dempt? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Indien u meer informatie nodig heeft over deze vloer, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!