Gietvloer Purmerend

Gietvloer in Purmerend laten leggen? Dit laat u natuurlijk doen door een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf. Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn specialist in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze diensten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens worden gebruikt voor dragende vloeren. Het grote voordeel van een gietvloer is dat deze niet met de machine hoeft worden gladgestreken. Bovendien is de vloer naadloos en eenvoudig te onderhouden.

gietvloer purmerend

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is enorm. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten:

gietvloer purmerend woonkamer

Gietvloer Purmerend: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook vrijblijvend eens langskomen in onze showroom.

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het fijne van een gegoten vloer is dat deze vrijwel overal gelegd kan worden. Daarom is deze steeds vaker terug te zien in woningen. Zo is deze bijvoorbeeld toepasbaar op de volgende plekken in uw woning:

Wat zijn de kosten voor een gietvloer in Purmerend?

De kosten voor een gietvloer in Purmerend zijn verschillend. Dit komt. omdat de prijs van een aantal factoren afhangt. Hierbij moet u denken aan de soort gietvloer, dus epoxy of pu, en het aantal vierkante meters. Op basis van deze informatie kan er een prijs worden bepaald. Wilt u een prijs op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van een gietvloer in Purmerend

Een gegoten vloer heeft verschillende voordelen. Hieronder volgen er een aantal:

  • De vloer is naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • De vloer werkt geluiddempend
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • De vloer is beschikbaar in diverse kleuren en soorten
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
gietvloer keuken purmerend

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Purmerend? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want deze vloer gaat ongeveer 30 jaar mee. Bedenk dus goed welke kleur u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer gelegd?

Om de gietvloer bij u thuis in Purmerend te kunnen leggen, zijn er verschillende stappen nodig. Om te beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd. Zo hecht de vloer goed. Daarna kan de vloer aangebracht worden. De droogtijd van een gietvloer is verschillend per vloer. Ook het afrondingsproces is bij iedere vloer uniek.

Ons werkgebied

Wij leggen niet alleen gietvloeren aan in Purmerend, maar ook in de volgende regio’s:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer Purmerend: Direct contact

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Purmerend te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.