Gietvloer woonkamer

Gietvloer in woonkamer laten leggen? Dan is RC Vloeren de ideale partner. Wij zijn jarenlange ervaring de specialist op het gebied van gegoten vloeren. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Soorten gietvloeren in woonkamer

Er zijn verschillende soorten gegoten vloeren die toepasbaar zijn in de woonkamer. Een aantal voorbeelden zijn:

gietvloer woonkamer

Voordelen van gietvloer in woonkamer

Een gietvloer wordt steeds vaker toegepast in de woonkamer. Deze vloeren zijn razend populair in Nederland. Daarnaast wordt het ook op andere plekken steeds vaker toegepast, bijvoorbeeld in de keuken en in de badkamer. Deze vloer heeft namelijk vele voordelen. Daarom is deze heel geschikt op verschillende plekken in woningen. Wij zetten een aantal voordelen van deze vloerafwerking voor u op een rijtje:

  • Slijtvast
  • Hygiënisch
  • Milieuvriendelijk
  • Volledig naadloos
  • Robuuste uitstraling
  • Makkelijk te onderhouden en schoon te maken
  • Toepasbaar in verschillende soorten en kleuren
grindvloer woonkamer
Toepassing grindvloer in woonkamer

Wat zijn de kosten van een gietvloer in de woonkamer?

De kosten zijn zonder enige informatie natuurlijk lastig te bepalen. De prijs van een gegoten vloer in de woonkamer is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het soort gietvloer en het aantal vierkante meters van de vloer. Om de juiste prijs vast te stellen, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij uw wensen goed in kaart brengen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een gietvloer laten leggen in uw woonkamer? Kies dan voor RC Vloeren. Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vloerafwerking. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Heeft u meer informatie nodig over de mogelijkheden, eigenschappen of prijzen? Dan is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Recent gerealiseerde Gietvloer woonkamer projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan