Gietvloer garage

Gietvloer in garage laten leggen? Dan bent u bij RC Vloeren aan het juiste adres. Een gietvloer heeft namelijk zeer veel kenmerken die goed van toepassing zijn in een garage. Lees hier alles over de prijzen, voordelen en mogelijkheden.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een gegoten vloer die op een dragende ondervloer wordt aangebracht. Deze vloer is gemaakt van kunststof., zoals epoxy of polyurethaan. Dit is een tijdloze en moderne afwerklaag. Deze is naadloos waardoor deze zeer onderhoudsvriendelijk is. Een gegoten vloer is voor iedere ruimte geschikt. Denk hierbij aan een badkamer, woonkamer of garage. Deze afwerklaag is beschikbaar in allerlei kleuren en combinaties. Zo kunt u dus de vloer naar eigen voorkeur bepalen.

Welke gietvloer kan er in de garage toegepast worden?

Voor garages kunt u gebruik maken van de volgende vloeren:

Voordelen

Een gietvloer in de garage heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt waarom deze vloer handig kan zijn in de garage:

  • Sterk: Een gietvloer is zeer sterk en is goed bestand tegen hoge gewichten. Daarom zie je deze vloer vaak terug in magazijnen en fabriekshallen. Een gegoten vloer is dus heel handig voor in de garage.
  • Waterafstotend: Deze vloer is volledig naadloos, waardoor er geen water in kan komen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer er water of sneeuw binnen komt.
  • Onderhoudsvriendelijk: Een gegoten vloer heeft heel weinig onderhoud nodig. Deze is namelijk naadloos. Zo nu en dan dweilen is al genoeg.
  • Levensduur: De levensduur van gietvloeren zijn heel lang. Deze kunnen namelijk tientallen jaren meegaan.

Kosten gietvloer in garage

De prijs van een gietvloer is vooraf lastig te bepalen. Deze is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de kleur, de dikte, het materiaal en natuurlijk het aantal vierkante meters van de garage. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een beter beeld krijgen van uw wensen. Hierdoor kunnen wij een prijs op maat voor u maken.

Gietvloer in garage laten leggen?

Bent u overtuigd van de voordelen die een gietvloer kan hebben in uw garage? Kies dan voor een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf als RC Vloeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Recent gerealiseerde Gietvloer garage projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan