Gietvloer grijs

Vrijblijvende offerte

Grijs is een van de meest populaire kleurkeuzes voor een gietvloer. Dit is omdat een grijze gietvloer een perfecte basis is voor elke interieur. Deze kleur past bij alle andere kleuren, waardoor je het interieur niet hoeft te veranderen als je een grijze gietvloer wilt hebben. Bovendien is grijs een tijdloze kleurkeuze, waardoor de gietvloer niet snel uit de mode zal raken. Een grijze gietvloer is daarom een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en tijdloze oplossing voor hun vloer.

gietvloer grijs

Voordelen gietvloer grijs

  • Een grijze gietvloer is een neutrale en tijdloze keuze die niet snel uit de mode zal raken.
  • Grijs past goed bij andere kleuren, waardoor de vloer flexibel is in combinatie met andere elementen in het interieur.
  • Grijs is een authentieke kleur voor een betonnen vloer, waardoor een gietvloer in grijs een stoer effect geeft aan een ruimte.
  • Grijs is praktisch omdat vuil minder snel zichtbaar is op deze kleur.
  • Een gietvloer in grijs is een veilige keuze die niet snel verveeld wordt.

Grijze gietvloer voor bedrijven

Grijs is net als voor interieurs in woonhuizen eveneens perfect voor bedrijven. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om alle kantoren in een kantoorpand op een neutrale manier van een kantoorvloer te voorzien. Of in een showroom om met een gietvloer in grijs om alle producten mooi weer te geven. Een parkeergaragevloer in grijs uitvoeren is ook ideaal omdat andere kleuren ermee te combineren zijn. Bijvoorbeeld door de gietvloer in lichtgrijs uit te voeren en bewegwijzering net als parkeervakken in geel, groen of blauw te markeren. Dit is allemaal mogelijk.

grijze gietvloer

Kosten gietvloer in het grijs

De kosten van een grijze gietvloer zijn lastig te bepalen zonder enige informatie. De prijs hangt namelijk af van een aantal factoren, zoals het aantal vierkante meters, de gewenste dikte, het type vloer en de plaats waar de vloer gelegd wordt. Wilt u de prijs van een gietvloer weten? Dan kunt u het beste een offerteaanvraag doen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij de mogelijke kosten voor u uitrekenen.

gietvloer lichtgrijs

Grijze gietvloer laten aanbrengen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een grijze gietvloer kan hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Deze is geheel gratis. Indien u behoefte heeft aan meer informatie, dan helpen wij u graag.

Recent gerealiseerde projecten