Gietvloer Schuur

Gietvloer in schuur laten leggen? Kies dan voor RC Vloeren. Wij zijn met jarenlange ervaring de specialist op het gebied van deze vloerafwerking. Deze vloeren zijn zeer populair in woningen en kantoren, maar we zien ze ook steeds vaker terug in de schuur. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en kosten!

gietvloer schuur

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens worden gebruikt voor dragende vloeren en het kan in verschillende lagen worden gegoten. Een gietvloer hoeft niet met de machine worden gladgestreken. Bovendien heeft de vloer weinig onderhoud nodig, onder andere doordat de vloer naadloos is. Vooral voor een berging is dit zeer fijn.

Welke gietvloer is het beste voor een schuur?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten gietvloeren, maar er zijn er maar een paar geschikt om deze in het schuur te plaatsen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet. Deze kunt u onderaan zien op deze pagina:

gietvloer in schuur

Voordelen gietvloer in schuur

Een gegoten vloer in de schuur of opslag biedt vele voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van de eigenschappen van deze vloer:

  • Naadloos
  • Heel stevig
  • Robuuste uitstraling
  • Krasvast & Stootvast
  • Makkelijk te onderhouden / schoon te maken
  • Beschikbaar in diverse kleuren en soorten
afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

De kosten van een gietvloer in de schuur

De kosten van een gietvloer in de schuur zijn zonder informatie natuurlijk lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo weegt het aantal vierkante meters van de schuur mee, maar ook het soort gietvloer. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen

Gietvloer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een gegoten vloer voor uw schuur of opslag kan hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Deze is geheel gratis. Indien u behoefte heeft aan meer informatie, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen.

Recent gerealiseerde Gietvloer Schuur projecten

Vraag vrijblijvend een offerte aan