Gietvloer beige

Vrijblijvende offerte

Ben je op zoek naar een strakke gietvloer in je woning, maar weet je nog niet welke kleur je wilt? Een goede optie zou een beige gietvloer zijn. Deze kleur is neutraal en past vaak goed bij de meeste andere kleuren.

gietvloer beige

Wat is een beige tint?

Beige is een tint die vaak wordt beschreven als een combinatie van bruin en wit. Het wordt vaak gezien als een neutrale kleur en kan in veel verschillende interieurs worden gebruikt.

Welke gietvloeren zijn beschikbaar in beige?

Er zijn verschillende soorten gietvloeren die beschikbaar zijn in een beige tint, waaronder PU gietvloeren en cementgebonden gietvloeren.

beige gietvloer

PU gietvloer

Een PU gietvloer is gemaakt van polyurethaan en is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en eenvoudige onderhoud. Deze vloeren zijn beschikbaar in een scala van beige tinten.

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer is gemaakt van een mengsel van cement, zand en pigmenten. Het is een zeer duurzame vloer die beschikbaar is in verschillende beige tinten.

Gietvloer beige combineren

Of je nu kiest voor een licht beige of een donkere beige tint, beide kleuren kunnen goed gecombineerd worden met andere kleuren. Een unieke combinatie is beige met zwart, waarbij zwarte accenten en accessoires de beige interieur een moderne look geven. Andere kleuren die goed passen bij beige zijn blauw, groen, taupe, greige, pasteltinten en aardetinten zoals roestbruin, oranje of terracotta.

Kosten gietvloer beige

De kosten van een beige gietvloer zijn lastig te bepalen zonder enige informatie. De prijs hangt namelijk af van een aantal factoren, zoals het aantal vierkante meters, de gewenste dikte, het type vloer en de plaats waar de vloer gelegd wordt. Wilt u de prijs van een gietvloer weten? Dan kunt u het beste een offerteaanvraag doen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw situatie en kunnen wij de mogelijke kosten voor u uitrekenen.

licht beige gietvloer

Beige gietvloer laten aanbrengen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een beige gietvloer kan hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Deze is geheel gratis. Indien u behoefte heeft aan meer informatie, dan helpen wij u graag.