Gietvloer IJmuiden

Gietvloer in IJmuiden laten leggen? Deze laat u natuurlijk leggen door een vakkundig en ervaren bedrijf. Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn de specialist in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of lees meer over onze diensten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens worden gebruikt voor dragende vloeren en het kan in verschillende lagen worden gegoten. Een gietvloer hoeft niet met de machine worden gladgestreken. Bovendien heeft de vloer weinig onderhoud nodig, onder andere doordat de vloer naadloos is.

gietvloer ijmuiden

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is enorm groot. RC Vloeren is gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansluit bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten vloeren in IJmuiden:

De kosten van een gietvloer in IJmuiden

De kosten voor een gietvloer in IJmuiden zijn verschillend. De prijs hangt onder andere af van het aantal vierkante meters en het type gietvloer. Ook de ondergrond speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de totaalprijs. Voor een prijs op maat kunt u het beste een offerte bij ons aanvragen.

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het prettige van een gegoten vloer, is dat deze vrijwel overal gelegd kan worden. Daarom is het steeds vaker terug te zien in woningen. Zo is het bijvoorbeeld toepasbaar op de volgende plekken:

gegoten vloer ijmuiden

Gietvloer IJmuiden: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig en ervaren bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook vrijblijvend eens langskomen in onze showroom.

Voordelen van een gietvloer in IJmuiden

Een gegoten vloer heeft diverse voordelen. We sommen er een aantal voor u op:

  • Makkelijk te onderhouden
  • De vloer is volledig naadloos
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • De vloer werkt geluiddempend
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
  • De vloer is in diverse kleuren en soorten beschikbaar

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in IJmuiden? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want deze vloer gaat gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Bedenk dus goed welke kleur u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer geplaatst?

Om de gietvloer bij u thuis in IJmuiden te kunnen plaatsen, zijn er een aantal stappen nodig. Om te kunnen beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is en geen oneffenheden bevat. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de gietvloer goed hecht. Dan is het tijd om de vloer aan te brengen. De droogtijd is per gietvloer verschillend. Ook het afrondingsproces is uniek.

gietvloer ijmuiden

Ons werkgebied

Wij leggen gietvloeren aan in plaatsen door heel IJmuiden. Zo leggen wij ze in de volgende regio’s:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer IJmuiden: direct contact

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in IJmuiden te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.