Gietvloer Hilversum

Gietvloer in Hilversum laten leggen? Dit wilt u dan toch laten doen door een vakkundig bedrijf op het gebied van gietvloeren? Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze diensten.

gietvloer hilversum

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is enorm. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten gietvloeren:

gietvloer hilversum woonkamer

Gietvloer Hilversum: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig bedrijf dat eerlijk en hard aan het resultaat van uw vloer werkt. Uw vloer is namelijk onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook vrijblijvend eens langskomen in onze showroom. Hier kunt u alle mogelijkheden met eigen ogen bewonderen.

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het fijne van een gietvloer is dat deze vrijwel overal gelegd kan worden. Daarom is deze steeds vaker terug te zien in woningen. Zo is deze bijvoorbeeld toepasbaar op de volgende plekken in uw woning:

Wat zijn de kosten voor een gietvloer in Hilversum?

De kosten voor een gietvloer in Hilversum zijn verschillend. De prijs hangt af van onder andere het aantal vierkante meters en het type gietvloer. Ook de ondergrond speelt een belangrijke rol in het bepalen van de totaalprijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat.

Voordelen van een gietvloer in Hilversum

Een gegoten vloer heeft verschillende voordelen. Hieronder volgen er een aantal:

  • De vloer is volledig naadloos
  • De vloer is gemakkelijk in onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • Geluiddempend
  • De vloer is brandvertragend
  • Beschikbaar in diverse kleuren en soorten
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
gietvloer keuken hilversum

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Hilversum? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want deze vloer gaat namelijk gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Bedenk dus goed welke kleur u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer gelegd?

Om de gietvloer bij u thuis in Hilversum te kunnen plaatsen, zijn er een aantal stappen nodig. Om te beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is. Vervolgens wordt er een primer toegevoegd, zodat de gietvloer goed hecht. Daarna kan de vloer aangebracht worden.

Ons werkgebied

Wij leggen niet alleen gietvloeren in Hilversum, maar ook in de volgende regio’s:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer Hilversum: Contact opnemen

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Hilversum te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.