Gietvloer Almere

Gietvloer in Almere laten leggen? Dit laat u dit natuurlijk doen door een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf. Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn specialist in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze diensten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens worden gebruikt voor dragende vloeren en het kan in verschillende lagen worden gegoten. Een gietvloer hoeft niet met de machine worden gladgestreken. Bovendien is de vloer naadloos en heeft het weinig onderhoud nodig.

gietvloer almere

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is enorm. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten vloeren in Almere:

gietvloer Almere
Gegoten vloer toegepast in woonkamer Almere

Wat zijn de kosten voor een gietvloer in Almere?

De kosten voor een gietvloer in Almere zijn verschillend. De prijs hangt af van onder andere het aantal vierkante meters en het type gietvloer. Ook de ondergrond speelt een belangrijke rol in het bepalen van de totaalprijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat.

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het prettige van een gegoten vloer, is dat deze vrijwel overal gelegd kan worden. Daarom is het steeds vaker terug te zien in woningen. Zo is het bijvoorbeeld toepasbaar op de volgende plekken:

Gietvloer Almere: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook vrijblijvend eens langskomen in onze showroom.

Voordelen van een gietvloer in Almere

Een gegoten vloer heeft diverse voordelen. We sommen er een aantal voor u op:

  • De vloer is volledig naadloos
  • De vloer is gemakkelijk in onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • De vloer werkt geluiddempend
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • De vloer is in diverse kleuren en soorten beschikbaar
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
gietvloer almere woonkamer

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Almere? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want deze vloer gaat gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Bedenk dus goed welke kleur u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer geplaatst?

Om de gietvloer bij u thuis in Almere te kunnen plaatsen, zijn er een aantal stappen nodig. Om te kunnen beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is en geen oneffenheden bevat. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de gietvloer goed hecht. Dan is het tijd om de vloer aan te brengen. De droogtijd is per gietvloer verschillend. Ook het afrondingsproces is uniek.

Ons werkgebied

Wij leggen niet alleen gietvloeren aan in Almere, maar ook in de volgende regio’s:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer Almere: direct contact

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Almere te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.