Gietvloer Hoofddorp

Vrijblijvende offerte

Wilt u een gietvloer in Hoofddorp laten leggen? RC Vloeren is een zeer vakkundig en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van stucwerk en het leggen van diverse soorten gietvloeren. Kies daarom voor ons als u vloerspecialist. Wij zijn specialist in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze diensten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens gebruikt worden voor dragende vloeren. Een gietvloer hoeft niet worden gladgestreken met de machine. Bovendien is de vloer naadloos en heeft het weinig onderhoud nodig.

gietvloer_hoofddorp

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is enorm. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten vloeren:

Gietvloer Hoofddorp: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig én gespecialiseerd bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook gewoon vrijblijvend eens langskomen in onze showroom.

gegoten vloer hoofddorp

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het fijne van een gegoten vloer is dat deze vrijwel overal gelegd kan worden. Daarom is deze steeds vaker terug te zien in woningen. Zo is deze bijvoorbeeld toepasbaar op de volgende plekken in uw woning:

Wat zijn de kosten van een gietvloer in Hoofddorp?

De kosten voor een gietvloer in Hoofddorp zijn verschillend. De prijs hangt namelijk af van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters en het soort vloer. U kunt het beste contact opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

voordelen_gietvloer

De voordelen van een gietvloer in Hoofddorp

Een gegoten vloer heeft diverse voordelen. We noemen er hieronder een aantal op:

  • Geluiddempend
  • De vloer is naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • Beschikbaar in diverse kleuren en soorten

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Hoofddorp? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want deze vloer gaat gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Bedenk daarom goed de kleur die u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer gelegd?

Om de gietvloer bij u thuis in Hoofddorp te kunnen leggen, zijn er verschillende stappen nodig. Om te beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd, want zo hecht de vloer goed. Daarna kan de vloer worden aangebracht.

Ons werkgebied

Wij leggen niet alleen gietvloeren aan in Hoofddorp, maar ook in de volgende regio’s:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer Hoofddorp: Contact opnemen

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Hoofddorp te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.