Gietvloer Amersfoort

Gietvloer in Amersfoort laten leggen? Dit laat u natuurlijk doen door gespecialiseerde en professionele bedrijven. Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn specialist in diverse soorten gietvloeren voor particuliere en zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze diensten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens worden gebruikt voor dragende vloeren en het kan in verschillende lagen worden gegoten. Een gietvloer hoeft niet machinaal worden gladgestreken. Bovendien is de vloer naadloos en heeft het relatief weinig onderhoud nodig.

gietvloer almere

Soorten gietvloeren

De keuze aan gietvloeren is bij ons enorm. Daarom zijn wij bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gegoten vloeren, zodat uw wensen naadloos aansluiten op onze dienstverlening. Voor de volgende vloertypes kunt u bij ons terecht:

gietvloer Almere
Gegoten vloer toegepast in woonkamer Almere

Wat zijn de kosten voor een gietvloer in Amersfoort?

De kosten van gietvloeren in Amersfoort variëren. De prijs is onder andere afhankelijk van het aantal vierkante meters en het type gietvloer. Ook de ondergrond speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij maken een prijs op maat.

Waar is een gietvloer toepasbaar?

Het mooie van gietvloeren is dat ze bijna overal geplaatst kunnen worden. Daarom zie je het steeds vaker terug in huizen. Het kan bijvoorbeeld op de volgende plekken gebruikt worden:

Gietvloer Amersfoort: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een professioneel, eerlijk en hardwerken bedrijf. Uw vloer staat bij ons centraal. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt doornemen. Wilt u eerst kennis maken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook gratis onze showroom bezoeken.

Voordelen van een gietvloer in Amersfoort

Een gegoten vloer heeft diverse voordelen. We sommen er een aantal voor u op:

  • De vloer is volledig naadloos
  • De vloer is gemakkelijk in onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • De vloer werkt geluiddempend
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • De vloer is in diverse kleuren en soorten beschikbaar
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
gietvloer almere woonkamer

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Amersfoort? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want een gietvloer gaat gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Bedenk dus goed welke kleur u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer geplaatst?

Om de gietvloer bij u thuis in Amersfoort te kunnen plaatsen, zijn er een aantal stappen nodig. Allereerst is het belangrijk de de vloer egaal en vrij van oneffenheden is. De primer wordt vervolgens op de vloer aangebracht. Dit zorgt voor een goede hechting van de gietvloer. Dan is het tijd om de vloer te leggen. Droogtijd verschillen per gietvloer. Ook het afrondingsproces is uniek.

Ons werkgebied

Wij leggen niet alleen gietvloeren aan in Amersfoort, maar ook in de volgende regio’s:

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Gietvloer Amersfoort: direct contact

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Amersfoort te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.