Beton ciré keuken

Beton ciré in uw keuken laten aanbrengen? Dit laat u natuurlijk doen door een ervaren en vakkundig bedrijf. Kies daarom voor RC Vloeren. Betonstuc is een exclusieve wandafwerking wat veel wordt toegepast op keukenwanden. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. Lees hier alles over de eigenschappen, voordelen en kosten. Of vraag een gratis offerte aan!

Wat is beton ciré?

Een andere benaming voor beton ciré is betonstuc. Deze exclusieve wandafwerking heeft een luxe en unieke uitstraling. Deze wordt op allerlei plekken toegepast, zoals in de keuken of badkamer. Dit materiaal is zeer stootvast en waterdicht. Dit is vooral in de keuken heel prettig, want hier komt u vaak in aanraking met water en andere vloeistoffen.

beton ciré keuken
Beton ciré toegepast op keukenwand

Voordelen van betonstuc in keuken

Beton ciré is een cementgebonden stucsoort. Dit komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Tegenwoordig is dit materiaal ook zeer populair in Nederland. Deze wandafwerking biedt verschillende voordelen in de keuken. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Waterdicht
  • Volledig naadloos
  • Sterk & Slijtvast
  • Makkelijk te onderhouden
  • Unieke en luxe uitstraling

Toepasbaar in allerlei kleuren

Betonstuc is toepasbaar in vrijwel alle kleuren. Daarom is het geschikt voor vrijwel iedere keuken. Het is namelijk altijd te combineren.

De kosten van beton ciré in keuken

De kosten voor het laten aanbrengen van betonstuc in de keuken is zonder informatie lastig te bepalen. De prijs voor het aanbrengen van speciaal stucwerk is namelijk ieder project verschillend. De kosten worden onder andere bepaald door het aantal vierkante meters van de wanden. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Beton ciré in uw keuken laten aanbrengen?

Wilt u de wanden in uw keuken een unieke en decoratieve uitstraling geven? Dan is betonstuc de perfecte wandafwerking. U kunt deze in iedere gewenste kleur laten stucen. Vraag een gratis offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!