Gietvloer met vloerverwarming

Wilt u een gietvloer leggen, maar heeft u vloerverwarming of bent u van plan deze te plaatsen? Wij begrijpen dat dit een hoop vragen met zich meebrengt. Wij leggen graag aan u uit of dit mogelijk is.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een moderne en strakke vloer met een robuuste uitstraling. Deze wordt op een dragende vloer gelegd. Een gegoten vloer is naadloos en zeer onderhoudsvriendelijk. Om deze reden is deze vloer geschikt om op bijna iedere plek te leggen. Deze vloer is in allerlei kleuren en combinaties beschikbaar en daarom is hij naar eigen voorkeur te bepalen. Daarnaast gaat een gegoten vloer zeer lang mee.

Kan een gietvloer geplaatst worden met vloerverwarming?

Er zijn twee soorten gietvloeren, namelijk de PU en de cementgebonden gietvloer. Beide vloeren gaan heel goed samen met vloerverwarming. Een vloerverwarming zorgt voor een goede warmteverdeling in uw huis waardoor u overal een prettige temperatuur en warme voeten heeft. Bovendien heeft een gietvloer een zeer hoog rendement. Hij warmt namelijk snel op en koelt ook weer snel af. Daarom is een gietvloer zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming.

gietvloer_met_vloerverwarming

Waar kan ik een gietvloer met vloerverwarming plaatsen?

Het is mogelijk om een gegoten vloer met vloerverwarming op allerlei plaatsen te leggen. Vloerverwarming zorgt ervoor dat u altijd een prettige temperatuur in uw huis heeft en ook lekkere warme voeten heeft. U kunt deze bijvoorbeeld in uw badkamer leggen. Een aantal voordelen van een gietvloer is dat het geen voegen heeft en dus zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast heeft het een prachtige uitstraling. Het is daarom perfect voor in uw badkamer. Bovendien is dit ook een plek waar u graag een prettige temperatuur heeft.

Ook is het mogelijk om een gegoten vloer in uw woonkamer te laten leggen. Deze vloer zorgt voor een moderne en strakke uitstraling en dit staat prachtig in de woonkamer. Ook hier is het zeer handig dat de vloer onderhoudsvriendelijk is. In de woonkamer is het heel prettig om een prettige temperatuur en warme voeten te hebben en daarom is een gietvloer met vloerverwarming hier zeer geschikt.

De mogelijkheden voor het plaatsen van een gietvloer zijn eindeloos. Het team van RC Vloeren heeft bij uiteenlopende projecten een steentje bij kunnen dragen. Een gietvloer is namelijk niet alleen geschikt voor een prachtige living interieur, maar pas ook zeker goed bij de inrichting van verschillende bedrijven. Zo kunt u voor uw horecazaak een PU gietvloer of een troffelvloer kiezen. En kunt u uw kantoor renoveren met een unieke vloercoating. Ook leggen wij gietvloeren met vloerverwarming aan bij zorginstellingen, fabrieken en verschillende soorten garages.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een gegoten vloer met vloerverwarming zijn vooraf lastig te bepalen. Er zijn namelijk een aantal factoren die de prijs bepalen. Denk hier aan bijvoorbeeld het aantal vierkante meters van de plek waar u deze wilt laten leggen en de materialen. Wilt u meer weten over de prijs? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.