gietvloer toilet

Gietvloer toilet – Voordelen en mogelijkheden

Een toilet is een klein onderdeel van uw huis. Maar dit is wel een kamertje waar veel mensen vaak komen. Daarom wilt u uw badkamer er natuurlijk zo goed mogelijk uit laten zien. Net zo belangrijk als dit, is de vloer van de toilet. U wilt natuurlijk een mooie vloer die goed te onderhouden is. Een gietvloer voor in uw toilet kent verschillende voordelen:

Een strakke look

Als je uw huis er netjes en strak wilt uit laten zien, dan kunt u het toilet natuurlijk niet vergeten. Dit is ook een ruimte waar u uit diverse interieuropties kunt kiezen. Een groot voordeel van een gietvloer is dat het een strakke look heeft in uw toilet. Dit komt vooral door de strakke afwerking en het naadloze oppervlak. Mensen die kiezen voor een gietvloer in het toilet, kiezen vaak ook voor een gietvloer in de woonkamer of badkamer. Zo krijgt uw hele woning een strakke uitstraling.

Gemakkelijk te onderhouden

Een gietvloer is heel gemakkelijk te onderhouden. U kunt de gietvloer gemakkelijk schoonmaken in het toilet. Een gietvloer heeft waterdichte en vuilafstotende eigenschappen. Hierdoor kunt u gemakkelijk vocht en vuil schoonmaken in het toilet. De gietvloer kunt u gemakkelijk met een stofzuiger schoonmaken en nat reinigen.

Welke gietvloer voor in het toilet?

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Omdat u in het toilet een vochtwerende en naadloze gietvloer wilt, kunt u het beste voor een PU gietvloer of troffelvloer kiezen. Met deze soorten gietvloeren heeft u een brede keuze uit verschillende kleuren.

PU Gietvloer

Een PU gietvloer (polyurethaan) is een naadloze gietvloer die over een ondergrond kan worden aangebracht. Een groot voordeel van deze vloer is dat deze niet vergelend is. De kenmerken van deze gietvloer is dat het elastisch en makkelijk te onderhouden is. Door de naadloze uitstraling van de PU vloer, is deze ideaal als grond in uw toilet.

pu gietvloer toilet

Troffelvloer

Een troffelvloer is ook een goede optie voor in het toilet. Dit is een krachtige vloer die goed bestand is tegen zware belastingen. Een troffelvloer is slibbestendig, dit is handig voor vochtige plekken en voor bedrijven met strenge eisen zoals horeca, zorginstellingen en ziekenhuizen. Een troffelvloer is gemakkelijk schoon te houden door de naadloze afwerking.

troffelvloer toilet

Kosten gietvloer toilet

De kosten van een gietvloer in uw toilet kunnen wij niet direct communiceren. Het hangt namelijk af van verschillende factoren. Bij het plaatsen van een gietvloer in uw toilet wordt er gekeken naar de oppervlakte en de afwerkingen/kleuren waar u voor kiest. Ook speelt de ondergrond mee met samenstelling van de prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.