Gietvloer Utrecht

Gietvloer in Utrecht laten leggen? RC Vloeren is een zeer vakkundig en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van stucwerk en het leggen van allerlei soorten gietvloeren. Kies daarom voor RC vloeren als uw vloerspecialist. Wij zijn specialist in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over de diensten die wij aanbieden.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer gemaakt van kunststofhars. Dit materiaal kan gebruikt worden voor dragende vloeren. Gietvloeren hoeven niet machinaal te worden gladgestreken. Bovendien is de vloer naadloos en vraagt hij weinig onderhoud.

gietvloer_amstelveen

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is groot. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens perfect aansluit bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten vloeren:

Gietvloer Utrecht: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een eerlijk en hardwerkend bedrijf dat vakkundig én gespecialiseerd is. Uw vloer is onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook gewoon vrijblijvend langskomen in onze showroom.

Wat zijn de kosten van een gietvloer in Utrecht?

De kosten voor een gietvloer in Utrecht zijn verschillend. De prijs hangt namelijk af van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters en het soort vloer waar wij mee te maken hebben. U kunt het beste contact opnemen, dan kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

De voordelen van een gietvloer

  • Geluiddempend
  • De vloer is naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • Beschikbaar in diverse kleuren en soorten
voordelen_gietvloer

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Utrecht? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want deze vloer gaat gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Bedenk daarom goed de kleur die u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer gelegd?

Om de gietvloer bij u thuis in Utrecht te kunnen leggen, zijn er verschillende stappen nodig. Om te beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is. Hierna wordt er een primer aan de vloer toegevoegd, op deze manier hecht de vloer goed. Daarna kan de vloer worden aangebracht.

Gietvloer Utrecht: Contact opnemen

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Utrecht te laten leggen? Bel dan 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij dan z.s.m. contact met u opnemen.