Gietvloer Rotterdam

Gietvloer in Rotterdam laten leggen? Dit laat u dan natuurlijk doen door een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van gietvloeren. Kies daarom voor RC Vloeren. Wij zijn specialist in alle soorten gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk onze projecten of lees meer over onze dienstverlening.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens gebruikt worden voor dragende vloeren. Een gietvloer hoeft niet worden gladgestreken met de machine. Bovendien is de vloer naadloos en heeft het weinig onderhoud nodig.

gietvloer hoorn

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is heel groot. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten vloeren:

gietvloer hoorn woonkamer

Gietvloer Rotterdam: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig én gespecialiseerd bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is onze prioriteit. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u in alle rust de voorwaarden kunt bekijken. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook gewoon vrijblijvend eens langskomen in onze showroom.

Wat zijn de kosten van een gietvloer in Rotterdam?

De kosten voor een gietvloer in Rotterdam zijn verschillend. De prijs hangt namelijk af van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters en het soort vloer waar we mee te maken hebben. U kunt het beste contact opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

De voordelen van een gietvloer

  • De vloer is naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • Beschikbaar in diverse kleuren en soorten
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
gietvloer hoorn keuken

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Rotterdam? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want deze vloer gaat gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Bedenk daarom goed de kleur die u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer gelegd?

Om de gietvloer bij u thuis in Rotterdam te kunnen leggen, zijn er verschillende stappen nodig. Om te beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd, want zo hecht de vloer goed. Daarna kan de vloer worden aangebracht.

Gietvloer Rotterdam: Contact opnemen

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Rotterdam te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.