Gietvloer Leiden

Wilt u een gietvloer in Leiden laten leggen? RC Vloeren is een zeer professioneel en vakkundig bedrijf op het gebied van stucwerk en het leggen van diverse soorten gietvloeren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, zie ook onze projecten of lees meer over onze diensten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die op basis van kunststofhars wordt gemaakt. Dit materiaal kan vervolgens gebruikt worden voor dragende vloeren. Een gietvloer hoeft niet worden gladgestreken met de machine. Bovendien is de vloer naadloos en heeft het ook niet veel onderhoud nodig.

gietvloer_den_helder

Soorten gietvloeren

De keuze in gietvloeren is heel groot. Daarom zijn we bij RC Vloeren gespecialiseerd in alle soorten gietvloeren, zodat uw wens naadloos aansloot bij onze diensten. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten vloeren:

Gietvloer Leiden: Waarom RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig én gespecialiseerd bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is onze prioriteit. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak de voorwaarden kunt doorlezen. Wilt u eerst kennismaken met ons of alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook gewoon vrijblijvend eens onze showroom bezoeken.

Wat zijn de kosten van een gietvloer in Leiden?

De kosten van gietvloeren in Leiden zijn verschillend. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters en het type vloer. U kunt het beste contact met ons opnemen. Op deze manier kunnen wij u een offerte op maat aanbieden.

De voordelen van een gietvloer

  • Geluiddempend
  • De vloer is naadloos
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Ontzettend sterk en duurzaam
  • Geschikt voor woningen en bedrijven
  • Het heeft een brandvertragend effect
  • Beschikbaar in diverse kleuren en soorten
voordelen_gietvloer

Hoelang gaat de vloer mee?

Heeft u een gietvloer laten leggen in Leiden? Dan kunt u hier zeer lang van genieten, want deze vloer gaat gemiddeld zo’n 30 jaar mee. Bedenk daarom goed de kleur die u wilt, zodat u hier lang van kunt genieten.

Hoe wordt de gietvloer gelegd?

Om de gietvloer bij u thuis in Leiden te kunnen leggen, zijn er verschillende stappen nodig. Om te beginnen is het belangrijk dat de vloer egaal is. Vervolgens wordt er een primer aan de vloer toegevoegd, want zo hecht de vloer goed. Daarna kan de vloer worden aangebracht.

Gietvloer Leiden: Contact opnemen

Wilt u vrijblijvend contact opnemen om een gietvloer in Leiden te laten leggen? Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.