Industriële vloer

Industriële vloer laten leggen? RC Vloeren is uw ideale partner met een goede planning, een goede prijsberekening en veel ervaring op het gebied van gietvloeren. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld voor fabrieken en andere industriële omgevingen. Hier vindt u alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen van een industriële vloer.

Welke gietvloeren zijn toepasbaar als industriële vloer?

In fabrieken en andere industriële gebouwen heeft u veel te maken met zware machines, gereedschappen en andere zware objecten. Daarnaast heeft u ook te maken met hitte, chemicaliën en andere vloeistoffen. Het is daarom belangrijk dat een industriële vloer bestand is tegen zware belasting en vloeistoffen. Onze gietvloeren voldoen aan al deze vereisten. De volgende gietvloeren zijn toepasbaar als industriële vloer:

industriële vloer
Epoxy gietvloer toegepast in fabriek

Voordelen van industriële vloeren

Een industriële vloer heeft verschillende eigenschappen die zeer belangrijk zijn in een fabriekshal of een andere omgeving waar veel gewerkt wordt met zware objecten en chemicaliën. Wij zetten deze voordelen even voor u op een rijtje:

  • Naadloos: De gehele vloer heeft geen naden en kieren
  • Duurzaam: Het gaat vele jaren mee
  • Vloeistofdicht: Er kunnen geen vloeistoffen doordringen tot de vloer
  • Slijtvast: Het materiaal van deze vloeren is zeer sterk en dus ook slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk: De vloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Hierdoor blijft het mooi en nieuw.
  • Veel mogelijkheden: Het is beschikbaar in verschillende kleuren en soorten

Fabrieksvloeren zijn geschikt voor alle fabrieken

Onze ESD vloeren, epoxy gietvloeren, troffelvloeren en coatingvloeren zijn geschikt voor alle fabrieken en andere industriële omgevingen. Deze gietvloeren zijn de perfecte oplossing op deze plaatsen.

Wat zijn de kosten van een industriële vloer?

De kosten van een vloer in een fabriek of andere industriële omgeving zijn vooraf moeilijk te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters. Ook weegt het soort vloer mee, bijvoorbeeld een epoxy gietvloer of een ESD vloer. Verder weegt de dikte, de kleur en de locatie nog mee bij de prijs. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Industriële vloer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een van deze vloeren voor uw fabriek of bedrijf kan hebben? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u meer informatie nodig heeft over de mogelijkheden of eigenschappen van de vloer, dan kunt u contact met ons opnemen.