Gietvloer showroom

Gietvloer in showroom laten leggen? Dan is RC Vloeren de ideale partner. Wij zijn een ervaren en vakkundig bedrijf op het gebied van gegoten vloeren. Hier leest u alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen van een gietvloer in de showroom. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom of een gratis offerte aan te vragen!

showroom gietvloer

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer dat bestaat uit kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. Er zijn allerlei soorten gegoten vloeren. Deze vloer wordt vaak toegepast in winkels, kantoren, fabrieken en in andere gebouwen. Deze is namelijk zeer hygiënisch en heeft een robuuste uitstraling.

Wanneer je een showroom hebt, wil je natuurlijk dat alles er mooi en netjes uitziet. Deze moet namelijk indruk maken op mensen. Daarom is ook de vloer een belangrijk onderdeel in een showroom. Een gietvloer in een showroom is daarom een perfecte keuze.

Welke gietvloeren zijn toepasbaar in een showroom?

Er zijn verschillende gegoten vloeren die toepasbaar zijn in een showroom. We zetten deze even voor u op een rijtje:

gietvloer showroom

Voordelen van een gietvloer in showroom

Deze vloerafwerking kan verschillende voordelen hebben voor uw showroom. Hieronder volgen er een aantal:

  • Hygiënisch
  • Sterk en stootvast
  • Lange levensduur
  • Diverse mogelijkheden
  • Makkelijk te onderhouden
  • Maakt indruk op bezoekers
  • Robuuste en moderne uitstraling
gietvloer showroom

De kosten van een gietvloer in showroom

De kosten van een gegoten vloer in een showroom zijn per project verschillend. De kosten zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Een aantal voorbeeld hiervan is het soort gietvloer en het aantal vierkante meters van de showroom. Om de mogelijke kosten zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact opnemen.

Maak een afspraak of neem contact op

Bent u overtuigd van de voordelen die een gietvloer voor uw showroom kan hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze showroom. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.