Garagevloer

Garagevloer laten leggen? RC Vloeren is uw ideale partner op het gebied van gietvloeren met een goede planning, een nauwkeurige calculatie en veel ervaring. Deze vloeren zijn zeer sterk en zijn perfect voor in de garage. Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en prijzen van een garagevloer.

Welke gietvloeren zijn toepasbaar als garagevloer?

In een garage heeft u veel te maken met zware voertuigen, gereedschappen, machines en andere zware objecten. Het is daarom belangrijk dat een garagevloer bestand is tegen zware belasting. Onze gietvloeren zijn gemaakt van zeer sterke materialen die aan deze vereisten voldoet. De volgende vloeren zijn toepasbaar als garagevloer:

Deze vloeren zijn beide zeer geschikt in de garage. Ze zijn namelijk gemaakt van zeer sterke materialen. Deze beschermen bovendien ook tegen scheuren en andere beschadigingen die kunnen ontstaan door overbelasting.

garagevloer
Epoxy gietvloer toegepast in een garage

Wat zijn de eigenschappen van een vloer in de garage?

Een garagevloer heeft verschillende eigenschappen die belangrijk zijn in een garage. Dit zijn de volgende eigenschappen:

  • Naadloos: De gehele vloer heeft geen naden en kieren
  • Slijtvast: Het materiaal van een garagevloer is zeer sterk
  • Vloeistofdicht: Er kunnen geen vloeistoffen doordringen tot de vloer
  • Onderhoudsvriendelijk: De vloer is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Zo blijft hij dus nieuw en mooi.
  • Veel kleuren: Een garagevloer is leverbaar in verschillende kleuren en soorten

Geschikt voor iedere garage

Onze epoxy gietvloer en coatingvloer is geschikt voor iedere garage. Denk hierbij aan een grote professionele garage, een kleine opslagruimte of een garage aan uw woning. Deze gietvloeren zijn de perfecte oplossing.

Wat zijn de kosten van een garagevloer?

De kosten van een vloer in een garage zijn vooraf lastig te bepalen. Deze zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters. Ook weegt het soort vloer mee, bijvoorbeeld een epoxy gietvloer of een coatingvloer. Verder weegt de dikte, de kleur en de locatie nog mee. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Garagevloer laten leggen?

Bent u overtuigd van de vele voordelen die een van onze vloeren voor uw garage kan hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een vrijblijvende en gratis offerte te ontvangen.