Epoxy vloer in de badkamer

Een epoxy vloer in de badkamer plaatsen? Dan bent u bij RC Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn specialist in alle soorten gietvloeren. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom alles te weten over epoxy vloeren.

epoxy vloer badkamer

Wat is een epoxy gietvloer?

Een epoxy gietvloer is een vloer die gemaakt is van kunststof polymeer. Dit wordt uit aardolie gewonnen. Hierdoor krijgt epoxy een enorme harde structuur. Meer weten? Lees alles over een epoxy gietvloer.

Wat zijn de voordelen van een epoxy vloer in de badkamer?

Een epoxy vloer in de badkamer heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere vloeren. We geven u een aantal voorbeelden van voordelen:

  • De vloer is enorm sterk en dus zwaar belastbaar. Het plaatsen van een douche en een bad is geen enkel probleem voor deze vloer
  • De vloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden
  • Het is mogelijk om de vloer te voorzien van anti-slip, zodat u niet kunt uitglijden als de vloer vochtig is

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een gietvloer in de badkamer zijn verschillend. Dit ligt aan het soort vloer en het aantal vierkante meters. Om een prijs op maat te maken, kunt u het beste een offerteaanvraag bij ons doen. Deze is uiteraard geheel kosteloos.

afspraak-maken

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor RC Vloeren?

RC Vloeren is een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf dat eerlijk en hardwerkend is. Uw vloer is onze zorg. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, zodat u op uw gemak alle voorwaarden kunt bekijken.

Epoxy vloer in badkamer laten leggen?

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen die een epoxy gietvloer biedt in de badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Dit kunt u doen door te bellen met 06-52210637 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.