gietvloer_repareren

Gietvloer repareren

Heb je je gietvloer beschadigd en wil je deze laten repareren? Bij RC Vloeren weten wij hier alles van! Het kan gebeuren dat je gietvloer schade heeft opgelopen. Wees dan niet getreurd, je kunt dit namelijk gewoon laten repareren. Een beschadiging van de gietvloer kan komen door bijvoorbeeld voorwerpen te verschuiven, scherpe voorwerpen laten vallen of het verplaatsen van meubels.

Hoe herstellen we de gietvloer?

De vloer kan plaatselijk beschadigd zijn of in ergere gevallen kan de gehele vloer van slechte kwaliteit zijn. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat er vocht en andere vloeistoffen in de vloer zijn gekomen. Dan kan het soms nodig zijn om de gietvloer te verwijderen en het opnieuw te plaatsen.

Plaatselijke reparatie van de gietvloer

De meest voorkomende beschadiging van een gietvloer is plaatselijk. Dit kan bijvoorbeeld een kleine kras in de gietvloer zijn. We zullen deze plek opschuren om zo bij de gietlaag te komen. Vervolgens zullen we met een goede primer de plek repareren en dit zal ervoor zorgen dat het goed verbind met de gietlaag. We zullen ook de juiste kleur kiezen tijdens het reparatieproces, je wilt natuurlijk wel dat het goed bij de rest van de vloer past.

Grotere schade van de gietvloer repareren

Bij meer schade zoals grote scheuren, zullen we de vloer met een reparatiemortel moeten inspuiten. Deze beschadigingen blijf je meestal zien. Daarom is het handiger om de oorzaak van deze beschadiging te vinden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je vloer is verzakt. Dus het is belangrijk om erover na te denken of je voor een plaatselijke reparatie of een grondige kiest.

gietvloer herstellen

Wat kost een gietvloer repareren?

Een gietvloer laten repareren brengt kosten met zich mee. Deze kosten hangen af van hoe erg de beschadiging van je vloer is. Daarom kunnen we niet precies van tevoren zeggen wat de kosten hiervan zullen zijn. Wil je graag de kosten van je gietvloer beschadiging weten? Neem dan contact met ons op.

Gietvloer laten repareren?

Wil je graag je gietvloer laten repareren? Laat het dan door professionals doen! Bij RC Vloeren hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen en repareren van gietvloeren. Neem dus snel contact met ons op of vraag een offerte aan.